Ziekenboeg 1, update 24 juli

24 juli 2019

Beste HMV-ers,

Tsjaa, nu zit ik eens in de ziekenboeg. ik wilde het eigenlijk stil houden, maar nu lijkt het me beter om te schrijven waar ik last van heb.

Begin maart kreeg ik echt last van de ouwe mannenkwaal, er werd toen een katheter geplaatst en met alles wat er bij hoort. kreeg ook last met mijn darmen. Donderdagnacht voor Holten, de caravan stond klaar om naar de openingsdemo te gaan, ging het fout. Op vrijdag naar de spoedeisende hulp en na uren kwam men er achter dat de katheter verstopt zat. Daarna weer vrolijk naar huis.En op Koningsdag Holten volgen via facebook. Na diverse onderzoeken is bekend geworden dat:

er een stukje dikke darm verwijderd moet worden, waarna de darm  dan weer aan elkaar vastgemaakt wordt. De verwachting is dat er geen nabehandeling nodig is, alleen herstellen. De operatiedatum is nog niet bekend. En de prostaatoperatie staat gepland op 27 mei.

De kans bestaat dat eerst de darmoperatie gebeurt en later de prostaat. Of twee in één. Alles komt weer goed. Groet, Koen

update: 24 mei darmoperatie en 15 juli de prostaat kleiner maken.

Koen

Update 7 juni:

De darmoperatie op 24 mei is goed gelukt en ik voel me goed. 6 juni in het ziekenhuis een gesprek gehad met de chirurg en zij was enorm verrast dat ik er al weer zo goed uitzag. Ze bevestigde ook dat nabehandeling niet nodig is. Nu nog even aansterken voor 15 juli en dan weer fit voor de volgende 100 000 km.

Groet,

Koen

Update 16 juli:

De tweede operatie is verplaatst naar 17 juli.

Groet,

Koen

Update 24 juli

Ik ben inmiddels na een geslaagde operatie al weer een paar dagen thuis. En nu nog even herstellen.

Groet,

Koen.