Het enorm grote nieuwe fotoalbum van Monique

21 maart 2017

Beste allemaal,
 
Vorig jaar heb ik jullie beloofd om tijdens de winterperiode op zoek te gaan naar een nieuwe plaats om de foto’s van de afgelopen jaren te herbergen. Belofte maakt schuld en ik heb deze winter niet stil gezeten. De foto’s van de laatste 5 jaar staan ondertussen op een nieuwe site:
https://www.flickr.com/photos/moniquevanhemert/albums
 
Oudere foto’s volgen wellicht later nog, echter daar zit nog veel uitzoekwerk in. 
De foto’s staan gerangschikt op datum/evenement/klasse. In totaal staan er nu zo’n 115.000 foto’s op de site. Echter bij 100.000 foto’s is de teller op hol geslagen en is deze opnieuw begonnen met tellen, waardoor het aantal nu op 15.000 stuks lijkt te blijven hangen. Dit klopt dus niet, maar voor de mappen heeft het verder gelukkig geen gevolgen.
 
De foto’s mogen voor eigen gebruik (afdrukken ed.) van de site gehaald worden. Ook mogen de foto’s gerust op social media gedeeld worden, alleen dan wel met mijn naamsvermelding erbij zodat er door anderen geen misbruik van gemaakt kan worden. Ik probeer de foto’s allemaal zonder copyrightlogo’s en kopieerbeveiliging te plaatsen zodat jullie er bij eigen gebruik geen hinder van ondervinden, maar ik reken wel op jullie medewerking zodat foto’s niet doorgeplaatst worden zonder naamvermelding en ook niet zonder toestemming commercieel gebruikt worden. Ook is het nu mogelijk om volledige mappen te downloaden voor eigen gebruik, je hoeft ze dus niet meer perse per foto te downloaden maar het kan ook met grotere aantallen.
 
Mijn (sleutel)werk voor deze winter zit er op. Nu zijn jullie weer aan de beurt. Veel plezier ermee en tot in Holten!
 
Groetjes, Monique