HMV Nederland

Nico Voortman

Beste mensen,

Hierna volgt het verhaal van Ruud en Carolina Breedt over ons clublid Nico Voortman.

Bestuur HMV

Hallo beste motorvrienden,

Zoals velen van jullie weten, is Nico ten val gekomen in Zuidplas en zeer ongelukkig terecht gekomen. 5 gebroken ribben, gebroken schouderblad en een klaplong. Hij is helaas niet in Zuidplas naar een ziekenhuis gebracht, wou hij zelf niet hoor, maar is met zijn zoon mee gegaan in een personenauto, wat niet zo handig was, want s’ avonds lag hij alsnog in het ziekenhuis. Nico is daar ongeveer 2 weken geweest en daarna ging het langzaam beter. Tijdens onderzoeken en scans is er een tumor ontdekt in zijn dikke darm die snel verwijderd moest worden. Toen Nico sterk genoeg was voor de o.k., is de tumor verwijderd, het bleek kwaadaardig te zijn.

Om uitzaaiingen te voorkomen, moest Nico aan de chemo en daar is hij vanaf day one vreselijk ziek van geworden. Hij reageerde zwaar op de chemo, alles ging fout, met als resultaat dat Nico met spoed is opgenomen in het ziekenhuis. Ook daar ging het niet goed en Nico ligt nu op de I.C.

Wij zijn vanmiddag, 12 oktober, bij hem geweest en het is afwachten hoe dit verder gaat.

Omdat Nico bekend is bij velen, wilden wij dit, met toestemming van Nico met jullie delen. Hij wil en kan met niemand contact hebben, daar is hij veel te zwak voor.

Maar waarschijnlijk zijn er mensen die hem graag een kaartje zouden willen sturen, dat zou voor hem een steuntje in de rug zijn.

 

Adres: Zaans Medisch Centrum

             Kon. Julianaplein 58

             1502 DV Zaandam

             T.a.v. dhr. N. Voortman afd. I.C.

 

Met vriendelijke groet,

Ruud en Carolina Breedt

 

PS. Wij houden jullie op de hoogte hoe het met Nico gaat.