HMV Nederland

Tubbergen 2014

STICHTING HISTORISCHE MOTORRACE TUBBERGEN

Persbericht: Tubbergen 30 januari 2014.

Stichting Historische Motorraces Tubbergen organiseert 9 juni 2014 (2e pinksterdag)
Voor de 11e keer de Historische Motorraces.Tubbergen, een magische naam in wegraceland, vele harten gaan nu nog sneller kloppen als er over de internationale motorraces in Tubbergen gepraat wordt.

Om de jongere generatie opnieuw een beleving van hen helden en motoren te geven en om de iets oudere generatie ook te laten genieten van hen tijdperk heeft de Historische Motorraces Tubbergen besloten 2e pinksterdag 9 juni te komen met een unieke mix voor jong en oud.
Naast de demoritten van de HMV wordt voor het eerst, en uniek in deze samenstelling georganiseerd de Classic GP Parade.
Classic GP Parade zijn alle Nederlandse wegracetoppers uit de 70 en 80-er jaren die deel hebben genomen aan de Grand Prix’s in deze periode.
Overweldigend zijn de reacties van onze racehelden uit de periode 70-80 en we mogen trots zijn te kunnen melden dat nagenoeg al onze helden uit deze periode zal deelnemen aan de Parade. Velen zullen van start gaan op de motoren waarmee ze hen successen gevierd hebben.


Onderstaande rijders nemen deel aan de Classic GP Parade te Tubbergen:
Willem Zoet, Boet van Dulmen, Cees Doorakkers, Mile Pajic, Henk van der Mark, Patrick vd Goorbergh, Mar Schouten, Leon van de Heijden, Hans Koopman,
Marcel Ankone, Gerard van der Wal, Hennie Boerman, Wil Hartog, Andre Stamsnijder, Bert Smit, Aalt Toersen, Henk van Kessel, Theo Timmer,
Jan de Vries, Jos Schurgers, Anton Straver, Maarten Duyzers, Theo Bult,Jos van Dongen, Henk de Vries, Theo van Geffen, Willem Heijkoop, Klaas Hernamdt, Jan Kostwinder, Duke Wille,                  Martin van Soest, Kees Besseling, George Looijesteijn.

Rob Vennegoor en Rob Filart, de organisatoren van  Classic GP Parade:


“Na een jaar afwezigheid komt de Stichting Historische Motorraces terug op de gebruikelijke 2e Pinksterdag met een uniek programma. Wij bieden jong en oud een dag met vele herinneringen aan een fantastische periode! Wij zijn blij met zoveel enthousiasme onder de rijders, hopelijk kunnen we uitkijken naar het echte “Kolenbrander” weer, een warme dag, zonnige dag met prachtig spektakel van de Classic GP Parade rijders en HMV”.


Alle updates en info: www.motorracetubbergen.nl

Zie ook de Facebook pagina van de ClassicGP Parade:

https://www.facebook.com/pages/Classic-GP-Parade/469354926502071