Nieuws

Laatste nieuwsitems:
16 jul 2019:
Ziekenboeg 1, update 16 juli

11 jul 2019:
Endurance demo in Haler voor HMV-ers

18 jun 2019:
Ziekenboeg 4

27 mei 2019:
Bob van der Zijden overleden

17 mei 2019:
Ziekenboeg 3


Naar nieuwsarchief

Nico Voortman up-date

27 oktober 2015

Up-date over Nico Voortman,

Na het voorgaande stukje op de site, willen we jullie graag op de hoogte houden over het ziekteproces van Nico.

Het gaat nog steeds niet goed met Nico.

Hij lag dus inmiddels op I.C. en hij werd maar steeds zwakker. Er bleek een gaatje te zitten in zijn maag en hij moest op vrijdagavond met spoed geopereerd worden, tijdens de O.K. bleek er ook nog een gaatje te zitten in zijn darmen, dus ook daar moesten ze hechten. (bijverschijnselen van de chemo)

Het gat in zijn maag, nu gehecht en met een tijdelijke stoma (hopen we) en het gaatje gehecht in zijn darmen, buikholte gespoeld v.w. dat alles in zijn buikholte was gelekt, is hij 5 dagen aan de beademing geweest en in coma gehouden.

Nico is inmiddels van de beademing af, krijgt voeding met de lange lijn, en waarschijnlijk. gaan ze deze week proberen om weer voeding met de sonde binnen te krijgen, want Nico is nog heel erg zwak en sterkt gewoon niet aan. Met hopelijk de sondevoeding kan hij wat aansterken, maar niets is nog zeker. Het risico van infectie en het ontstekingsgevaar is nog te groot aanwezig.

Wij houden jullie op de hoogte hoe het met Nico gaat en de familie is erg blij met wat aandacht via kaarten voor hun vader Nico.

De hartelijke groeten van Ruud en Carolina Breedt